10 jaar Touch of Matrix

Petra Peek

Hallo,

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in deze pagina!

Zou dit een eerste teken van aantrekkingskracht kunnen zijn?

Laat de woorden die ik hieronder schrijf dan een ontkenning of bevestiging daarvan zijn voor jou.

 

Ik ben Petra, een vrouw van 61. Een moeder van 4 volwassen kinderen en een schoondochter. En als nieuwe rol die van oma voor een kleindochter.

Ik woon en werk mijn hele leven al in Hilversum. 

 

Al van jongst af aan heb ik de neiging om mensen te willen empoweren, te enthousiastmeren om zichzelf in beweging te brengen en wellicht populair gezegd: “ het beste uit zichzelf te halen”. 

Binnen het vak van verpleegkundige, zoals ik mijn professionele leven begon, kon ik daar naast het verzorgende deel, goed mee overweg.

Ik raakte geinteresseerd in hoe de ene patient met een zelfde aandoening als een andere patient, daar zo verschillende mee om kon gaan. “ Hoe doen ze dat toch zo verschillend”? heb ik me vaak afgevraagd. Hoe lukt het de ene om bij de pakken neer te gaan zitten en hoe lukt het de ander in een vergelijkbare situatie om zo positief te blijven en meteen een weg te vinden in zijn nieuwe omstandigheden?

Vanuit het vak van verpleegkundige ben ik via praktijkopleider, opleidingsadviseur geworden. Binnen deze rollen heb ik mij verdiept in het coachvak en verschillende opleidingen daarvoor gedaan.

Vanuit neurolinguistisch programmeren (NLP) leerde ik in eerste instantie veel over hoe ik zelf mijn strategieen bewust en vooral ook onbewust heb gecreeerd met wisselende uitkomsten: soms fijn en soms niet fijn. Ik leerde ook om nieuwe strategieen eigen te maken en op die manier invloed op mijn eigen gedrag en leven te krijgen.

Vanuit deze persoonlijke ontwikkeling kon ik ook anderen coachen. Ik ben daar actief mee begonnen binnen mijn baan in het ziekenhuis en sinds kort ook voor mezelf als onafhankelijk coach in mijn eigen coachpraktijk.

Met de lichte manier van Touch of Matrix heb ik mij een geheel nieuwe techniek eigen gemaakt die mij de ruimte geeft om samen met wat ik aan kennis, kunde en ervaring bezit nog daadkrachtiger en met veel plezier een client te begeleiden naar wat hij of zij de beste versie van zichzelf mag noemen.

Mijn slogan vanuit meditatieervaring is:

Als ik kan kiezen voor vriendelijkheid: dan doe ik dat, elk moment weer opnieuw :-)

 

Ben je geinteresseerd in mij als coach, denk je dat ik iets voor je zou kunnen betekenen? maak gerust vrijblijvend een kennismakingsafspraak via telefoon of een (online) meetingmoment.

Contact Petra Peek

Petra Peek
Bedrijfsnaam Peek Coachpraktijk
Adres Berlagelaan 189
1222 JT, Hilversum
noord-holland, NL
Contact 06-1040 3742
peekcoachpraktijk@gmail.com

Lees meer over

Kaart